magdalena travel logo

Dubai

aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai
aranzman-dubai

Opis hotelaArabian Park hotel 3*
https://www.arabianparkhotel.com/

Lokacija: Hotel se nalazi na periferiji Bur Dubaija, 6,5 km je udaljen od Svetskog Trgovinskog centra i 10km od aerodroma.

Smeštaj: Hotel ima 318 soba. Standardne sobe imaju cca 20m2 i sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, mini bar, klimu, aparat za kafu i čaj.

Sadržaj: Hotel organizuje šatl prevoz do plaže i najvažnijih znamenitosti Dubaija (uz doplatu). Hotel sadrži, bar, restoran, kafe bar u lobiju, menjačnicu, servis za pranje veša, teretanu i bazen.


Grand Excelsior Bur Dubai 4*
http://www.grandexcelsiorburdubai.com/

Lokacija: Hotel se nalazi u delu grada Bur Dubai, 4 km je udaljen od Svetskog Trgovinskog centra i 11km od aerodroma. Burj Kalifa se nalazi na 6,5km od hotela.

Smeštaj: Standardne sobe imaju cca 25m2 i sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, mini bar, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

Sadržaj: Hotel organizuje šatl prevoz do plaže i najvažnijih znamenitosti Dubaija (uz doplatu na licu mesta). Hotel sadrži, barove, restorane, parking, menjačnicu, servis za pranje veša, teretanu, otvoreni bazen, spa centar.


Grand Excelsior Al Barsha 4*
http://www.grandexcelsior.ae/

Lokacija: Hotel se nalazi u delu grada Al Barsha, 2 km je udaljen od tržnog centra Mall of Emirates i 33km od aerodroma. Ostrvo Palma se nalazi na 8,5km od hotela.

Smeštaj: Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

Sadržaj: Hotel organizuje šatl prevoz do plaže i najvažnijih znamenitosti Dubaija (uz doplatu na licu mesta). Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, otvoreni bazen, spa centar, terasu za sunčanje i noćni klub.


Carlton Palace 5*
http://www.carltonpalacehotel.com/

Lokacija: Hotel se nalazi u delu grada Deira, 7 km je udaljen od Svetskog Trgovinskog centra i 4km od aerodroma. Burj Kalifa se nalazi na 13km od hotela.

Smeštaj: Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, mini bar, klimu, aparat za kafu i čaj.

Sadržaj: Hotel organizuje šatl prevoz do plaže i najvažnijih znamenitosti Dubaija (uz doplatu na licu mesta). Hotel sadrži, barove, restorane, parking, menjačnicu, teretanu, otvoreni bazen, spa centar.


Coral Hotel Al Barsha 5*
www.hmhhotelgroup.com

Lokacija: Bivši hotel Auris Plaza koji se nalazi u delu grada Al Barsha, 700m je udaljen od tržnog centra Mall of Emirates i 32km od aerodroma. Ostrvo Palma se nalazi na 10,5km od hotela.

Smeštaj: Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

Sadržaj: Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, otvoreni bazen, spa centar, terasu za sunčanje i noćni klub.


Pullman Jumeirah Lakes Towers 5*
www.pullmanhotels.com

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel se nalazi u delu grada Jumeirah Lake Towers, 700m je udaljen od Dubai marine i 35km od aerodroma. Ostrvo Palma se nalazi na 7,5km od hotela.

Smeštaj: Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

Sadržaj: Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, bazen, spa centar.


Hawthorn Suites By Wyndham 4*+
https://hawthornsuitesdubai.com/en/

Lokacija: Hotel se nalazi u modernom i popularnom delu grada Dubai Marina, 400m je udaljen od plaže i 38km od aerodroma.

Smeštaj: Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

Sadržaj: Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, bazen, spa centar.


Grand Hyatt 5*
www.dubai.grand.hyatt.com

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel se nalazi u centralnom delu Dubaija, okružen je parkom koji zauzima 37ha, 2,5 km je udaljen od Dubai Creek-a i 5km od aerodroma. Burj Kalifa se nalazi na 10km od hotela.

Smeštaj: Hotel ima 674 sobe, sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže kupatilo sa odvojenim tušem, fen, TV, telefon, internet, sef, mini bar, klimu, aparat za kafu i čaj.

Sadržaj: Hotel organizuje šatl prevoz do plaže i najvažnijih znamenitosti Dubaija (uz doplatu na licu mesta). Hotel sadrži, barove, restorane, parking, menjačnicu, fitness centar, kompleks bazena, dečiji bazen sa toboganima, dečiji klub, spa centar, zatvoreni bazen, teniski tereni.

Cenovnik

Cenovnik je informativnog karaktera, za sve detalje nas kontaktirajte

O DUBAIU

Dubai je jedan od najvećih emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Glavni grad ovog emirata se takođe zove Dubai i u njemu živi oko 1.241.000stanovnika. Dubai je pored Abu Dabija najveća teritorija u emiratima. Dubai i Abu Dabi su jedina dva emirata koja još uvek imaju pravo veta kada je u pitanju nacionalana sigurnost. Dubai se prvi put spominje 1095, a najstarije naselje potiče iz 1799. Poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijihturističkih destinacija.

Dubai se nalazi u Ujedinjenim Arapskim emiratima i smešten je na obali Persijskog zaliva. Nadmorska visina mu je 16 m. Emirat Dubai se graniči sa emiratima: Abu Dabi na jugu, Šardžahom na severoistoku i sultanatom Oman na jugoistoku. Hata, mala enklava ovog emirata je okružena sa tri strane sultanatom Oman i emiratima Ajman i Ras Al Khaimah. Persijski zaliv čini zapadnu obalu emirata. Dubai zazuzima površinu od 4.114 km² što predstavlja značajno povećanje zemljišta u odnosu na početnih 3.880 km². Razlika u površini dobijena je zahvaljujući otimanju zemljišta od mora i vađenju peska sa morskog dna.

Program putovanja

DUBAI

1.DAN: BEOGRAD – DUBAI – Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Dubai, direktan let avio kompanijom Fly Dubai. Dolazak u Dubai i transfer do izabranog hotela. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN – 5./6./7. DAN: DUBAI – Slobodni dani za individualne aktivnosti i razgledanja. Mogućnost fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak Abu Dhabi-a, pustinjski safari, obilazak čuvenih šoping molova, obilazak najviše zgrade na svetu Burj Khalife, uživanje uz čuvenu Dubai fontanu, obilazak Nove Medine, poseta zlatnom suku, krstarenja…)

6./7./8. DAN DUBAI – BEOGRAD – Poslednji dan, u dogovoreno vreme transfer na aerodrom i let za Beograd direktnim letom. KRAJ PROGRAMA.


U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

- Povratni avio prevoz ( Beograd – Dubai – Beograd ) sa avio kompanijom Fly Dubai
- Hotel sa izabranom uslugom
- Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
- Poludnevni izlet “Dubai city tour”
- Troškovi organizacije putovanja
- Lokalni predstavnik na engleskom jeziku


U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

- Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
- Aerodromske takse u iznosu od 78eur. Uplata u dinarskoj protivvrednosti prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine. Iznos taksi je podložan promeni i zavisi isključivo od avio kompanije.
- Deca 0 – 2 godine plaćaju
- Hrana i piće na letovima avio kompanije Fly Dubai
- Troškovi pribavljanja vize u iznosu od 75eur.
- Boravišna taksa, plaća se na licu mesta i po sobi dnevno iznosi: hoteli 3* – 10 dirhama (oko 2,5 evra); hoteli 4* – 15 dirhama (oko 3,5 evra); hoteli 5* – 20 dirhama (oko 4,5 evra).
- Individualni troškovi i fakultativni izleti


USLOVI OTKAZA

Avio karte bez povraćaja (non refundable), hotelski smeštaj storno troškovi: do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija


NAPOMENE

- polasci na 5 noći su utorkom, četvrtkom i nedeljom
- polasci na 6 noći su sredom, četvrtkom i nedeljom
- polasci na 7 noći su utorkom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom
- Cene su važeće za putovanja u periodu 15.01.2019. – 30.04.2019.
- Cene nisu važeće u periodima 27.01.-31.01.2019. i 17.02.-21.02.2019. U ovim periodima su cene na upit

Pozovite nas i dodatno se informišite o ovom programu 011/3065350