magdalena travel logo

Mexico - Playa del Carmen

mexico tunis
mexico letovanje tunis
mexico tunis more
mexico tunis odmor
mexico tunis leto
mexico tunis more
mexico tunis leto
mexico letovanje u tunis
mexico odmor u tunis
mexico hotel tunis

Opis hotela

BLUE BAY GRAND ESMERALDA 5*
https://bluebaygrandesmeralda.bluebayhotels.net

Lokacija: Hotel je smešten na plaži u oblasti Riviera Maja u mestu Plaja del Karmen. Prodavnice i restorani na čuvenoj Petoj aveniji u mestu Plaja del Karmen udaljeni su oko 10 km od hotela
Smeštaj: Hotel poseduje 979 soba. Sve sobe sadrže: klimu,kupatilo,aparat za kafu ili čaj,Wi-Fi,balkon ili terasu
Sadržaj: Lift,bar,teretana,teren za golf,parkingf,frizer,spoljni bazen,teren za tenis,restoran,sauna,spa.


NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni programom putovanja), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na licu mesta. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu), formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

DEPOZIT: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit .Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

Cenovnik

Cenovnik je informativnog karaktera, za sve detalje nas kontaktirajte

Mapa

Pozicija hotela na Google mapi

Organizator putovanja


Program putovanja

1.DAN BEOGRAD – ISTANBUL – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 07:00h ujutru. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 1082) u 09:00h ujutru . Sletanje u Istanbul u 12:40h po lokalnom vremenu. Po sletanju u Istanbul, odlazak na turu razgledanja grada sa organizovanim ručkom. Povratak na aerodrom i nastavak putovanja za Kankun kompanijom Turkish Airlines (TK 0181) u 21:45h.

2.DAN KANKUN – PLAYA DEL CARMEN – Sletanje u Kankun u 08:40h ujutru po lokalnom vremenu. Transfer do hotela u mestu Playa Del Carmen. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Večera. Noćenje.

3.DAN PLAYA DEL CARMEN – Doručak. Nakon doručka odlazak na izlet – Chichen Itza. Uz pratnju vodiča obići ćemo i uživati u pogledu na najbolje očuvani spomenik Majanskog naroda. Čičen Ica je najposećenije arheološko nalazište Meksika i predstavlja jedno od sedam svetskih čuda koju su izgradile Maje. Velika stepenasta piramida, majanski hram Kukulkan, poznata i kao El Kastiljo, građen po solarnom kalendaru, omiljeni je kadar na fotografijama turista.Ručak. Transfer do hotela. Slobodno vreme.Večera. Noćenje.

4 – 10.DAN PLAYA DEL CARMEN – Boravak u hotelu na bazi usluge all inclusive. Slobodno vreme za razgledanje,kupanje, kupovinu, sunčanje i razne druge aktivnosti.

11.DAN PLAYA DEL CARMEN – KANKUN – Polazak iz hotela za aerodrom u Kankunu u dogovoreno vreme. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 0181) u 10.10h ujutru po lokalnom vremenu.

12.DAN ISTANBUL – BEOGRAD – Dolazak u Istanbul u 06.15h ujutru po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Beograd, letom kompanije Turkish Airlines (TK 1081) u 08:20h ujutru po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 08.05h ujutru po lokalnom vremenu. KRAJ PROGRAMA!


Cene su informativnog karaktera, za detalje nas kontaktirajte


U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

- Avio karta Beograd – Kankun – Beograd
- 9 noćenja u hotelu Blue Bay Grand Esmeralda 5* na bazi all inclusive usluge
- Transferi i autobuski prevoz prema programu
- Izlet Chichen Itza
- Obilazak Istanbula sa organizovanim ručkom
- Troškovi organizacije putovanja
- Lokalni predstavnik na engleskom jeziku
- Usluge vodiča na srpskom jeziku


U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

- Aerodromse takse u iznosu od 355eur, plaćanje u agenciji (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni i zavisi isključivo od avio komapnije)
- Fakultativni izleti (Tulum, Hel-Xa)
- Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji
- Individualni troškovi


USLOVI OTKAZA:

Avio karte bez povracaja (non refundable), hotelski smestaj storno troskovi: do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija, 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.


NAČIN PLAĆANJA:

- PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU RAIFFEISEN BANKE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmanaa
- Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
- Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture
- Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.


VIZA ZA MEKSIKO:

Za ulazak u Meksiko državljanima Srbije je potrebna viza. Viza je besplatna kada je reč o turističkom boravku, a dobija se na 10 godina u Ambasadi Meksika u Beogradu. Pribavljanje vize ili turističke propusnice na graničnom prelazu nije moguće. Viza nije potrebna licima koja u pasošu imaju važeću američku vizu. Više informacija na www.global.unam.mx/estud-ext/guia-internacion.html


VAŽNE NAPOMENE:

- Rezervacija je garantovana tek nakon uplate akontacije
- Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
- Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20.
- KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCEPROTRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE

O MEXICU

Meksičko odmaralište Playa del Carmen nalazi se na obali Karipskog mora, duž Rivijere Maja na poluostrvu Jukatan, u meksičkoj državi Kinta Ro. Playa Del Carmen, nije baš skrivena od očiju javnosti jer je već duži niz godina popularna destinacija gotovo svih većih svetskih putničkih agencija. Ova popularna turistička destincija prepuna je turista kao i brodova, kruzera koji dovode putnike na ovu plažu. Temperature su uvijek visoke, a Karipsko more je kristalno čisto pa samim time nije ni čudo da je ova plaža u vrhu turističke ponude. Čućete latinsku muziku gotovo svuda, modernu i tradicionalnu. Sićušne prodavnice, koje su deo tradicije u svakom meksičkom gradiću, nude niz različitih proizvoda. Paralelno sa očaravajućim šetalištem duž plaže i svetionikom, koji je postao simbol grada, nalazi se Quinta Avenida (Peta Avenija), koja je prepuna prodavnica i mesta za izlaske. Bezbroj prodavnica stoji izmedju živopisnih restorana i prelepih barova, koji noću privlače kako turiste, tako i meštane. Barovi na plaži privlače ’’noćne ptice’’ u velikom broju sa svojim hladnim pićima i elektro muzikom.

Pozovite nas i dodatno se informišite o ovom programu 011/3065350