magdalena travel logo

Uslovi korišćenja

Sajt https://magdalenatravel.rs

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.Svi sadržaji i informacije na veb sajtu predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i uredništvo veruje da su tačni. Međutim, sajt ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih informacija, proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja. Sajt ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sadržaj koji čitaoci dostavljaju uredništvu veb sajta elektronskim ili fizičkim putem povodom nagradnih igara, akcija, promocija ili u druge svrhe, može biti korišćen od strane uredništva na samom veb sajtu, na pripadajućim društvenim mrežama sa ili bez navođenja autora.

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava. Sadržaj portala može se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Korišćenjem sadržaja sajta korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korišćenja ove stranice i prihvata da koristi sadržaj isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Sajt sadrži i dokumente, podatke, informacije, kao i veze drugih internet stranica kreiranih od trećih osoba, koje će se, kad god je to moguće, označavati.

Sajt nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama i ne odgovara za njihov sadržaj.

Izričito se zabranjuje bilo kakvo korišćenje internet stranice na način i u svrhe kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Republici Srbiji, uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način.

Sajt magdalenatravel.rs shvata vašu privatnost vrlo ozbiljno. Molimo, pažljivo pročitajte ova pravila o privatnosti jer sadrže važne informacije o tome šta možete očekivati kada prikupljamo lične podatke o vama i kako će se koristiti vaši lični podaci.

Ova pravila se odnose na prikupljene informacije o:

 • posetiocima naše web stranice;
 • ljudima koji su se prijavili za našu uslugu;
 • ljudima koji su se prijavili za naše marketinške materijale;
 • ljudima koji se prijavljuju na naše poslovne ponude

 • Prikupljene zbirne informacije i statistiku možemo koristiti za potrebe praćenja korišćenja web stranice kako bi razvili našu web stranicu i naše usluge. Takođe, te zbirne podatke možemo proslediti trećim stranama. Ta statistika ne obuhvata podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju. S vremena na vrijeme možemo ove podatke proslediti našoj Službi za korisnike, tako da možemo pratiti i poboljšati robe i usluge koje pružamo. Mi, naši agenti ili podizvođači mogu vas kontaktirati putem pošte, e-maila ili telefona kako bi pitali za vaše povratne informacije i komentare o našim proizvodima i uslugama.

  Mi koristimo sve razumne napore kako bi zaštitili vaše osobne podatke. Međutim, trebate biti svesni da korišćenje interneta nije sasvim sigurno i zbog toga ne možemo garantovati punu sigurnost ili istinitost bilo kakvih ličnih podataka koji se prenose vama ili od vas putem Interneta.

  Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Zadržavamo pravo da unosimo izmene u ova Pravila zaštite privatnosti. U slučaju da agencija unese materijalnu izmenu u ova Pravila zaštite privatnosti, ona će biti navedena ovde. Preporučujemo vam da redovno posećujete ovu stranicu jer ako nastavite da koristite ovaj Sajt nakon unošenja bilo kakvih izmena u Pravila zaštite privatnosti, na taj način izražavate svoju saglasnost sa unetim izmenama. U slučaju da agencija unese materijalnu izmenu u ova Pravila zaštite privatnosti, biće izdato obaveštenje o toj izmeni

  Prijava za Newsletter

  Prijavite se za prijem naših atraktivnih ponuda

  VAŽNA INFORMACIJA O NAŠEM SAJTU


  Sajt agencije MAGDALENA TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od važećih.
  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju i DOBRO DOŠLI!.