magdalena travel logo

zanzibar tunis
zanzibar letovanje tunis
zanzibar tunis more
zanzibar tunis odmor
zanzibar tunis leto
zanzibar tunis more
zanzibar tunis leto
zanzibar letovanje u tunis
zanzibar odmor u tunis
zanzibar hotel tunis

Opis hotela

PARADISE BEACH RESORT 4*
http://paradisebeachresort.com/
Hotel se nalazi na jugoistoku zemje u Uroi. Hotel je na plaži. 50km udaljen od aerodroma i glavnog grada Zanzibara. U hotelu se nalaze tri restorana. Kuhinja internacionalna i tradicionalna na bazi samoposluživanja. Hotel poseduje dva bazena, fitnes centar, teren za odbojku, bar pored bazena. Organizovana animacija svako drugo veče. U toku dana organizovane sportske aktivnosti. Svaka soba ima klima uredjaj, radni sto, opremljeno kupatilo, ketler za kafu i čaj. WiFi besplatan.

KIWENGWA BEACH RESORT 4*
http://www.kiwengwabeachresort.it/
Hotel se nalazi na severoistoku zemlje u Kiwengwi. Hotel je na plaži. 50km udaljen od aerodroma i glavnog grada Zanzibara. Svaka soba ima klima uredjaj, telefon, radni sto, mrežu za komarce, opremljena kupatila. Recepcija je na raspolaganju 24h. Hotel poseduje spoljašnji bazen, restoran sa internacionalnom kuhinjom na bazi samoposluživanja. U okviru hotela se nalazi mini market. Animacija svakodnevna pored bazena i na plaži, kao i u večernjoj varijanti. WiFi besplatan.

DHOWN INN 4*
https://www.dhowinn.com/en/
Hotel se nalazi na plaži, na južnoj obali u ribarskom naselju Paje. Od aerodroma udaljen 40km. Sve sobe imaju klima uredjaje, terasu s pogledom na bazen, minibar, sofu za sedenje, sef. Kreveti su zaštićeni mrežom za komarce. WiFi je besplatan. Hotel poseduje restoran i bar sa internacionalnom kuhinjom i pićima. Usluga na bazi samoposluživanja. Hotel takodje ima SPA centar i mini market .

MELIA ZANZIBAR 5*
www.melia.com
Hotel je udaljen 400 m plaže. Međunarodni aerodrom Zanzibar i Kameni grad nalaze se na manje od 50 minuta vožnje. Objekat Melia Zanzibar smešten je duž obale i nudi nesmetan pogled na Indijski okean. Luksuzne smeštajne jedinice i 5 restorana nalaze se među tropskim stablima palmi, pored uređenih vrtova i infiniti bazena sa barom. Sve smeštajne jedinice obuhvataju krevete sa baldahinom i izuzetno kvalitetnom posteljinom, kao i prostor za sedenje sa kablovskom televizijom i mini-barom. Pojedine jedinice nude sopstven balkon i delimičan pogled na okean.Sportski sadržaji obuhvataju teniski teren, teren za odvojku na pesku, kajake, ronilački centar i časove kajt-surfinga. Ponuda spa centra uključuje bazen sa stazom za plivanje, fitnes

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

DEPOZIT: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit .Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

Cenovnik

Cenovnik je informativnog karaktera, za sve detalje nas kontaktirajte

Mapa

Pozicija destinacije na Google mapi

Organizator putovanja


Program putovanja

1.DAN BEOGRAD – ZANZIBAR – Dolazak na aerodrom Nikola Tesla tri sata pre leta. Let za Zanzibar s presedanjem.

2.DAN ZANZIBAR – Dolazak na aerodrom Nikola Tesla tri sata pre leta. Let za Zanzibar s presedanjem.

2 – 10. DAN ZANZIBAR – Doručak. Slobodni dani za uživanje u suncu i moru i individualna razgledanja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak Prison Islanda – ostrva s kornjačama, Blue Safari, obilazak Stone Towna, pijace začina, ronjenje, plivanje s delfinima, obilazak Nungwia….)

11– 12. DAN ZANZIBAR – BEOGRAD – Poslednji dan u dogovoreno vreme transfer na aerodrome Zanzibar i let za Beograd s presedanjem. KRAJ PROGRAMA !


Cene su informativnog karaktera, za detalje nas kontaktirajte


U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

Povratni avio prevoz sa svim taksama ( Beograd – Zanzibar – Beograd )
Hotel sa izabranom uslugom
Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
Troškovi organizacije putovanja
Lokalni predstavnik na engleskom jezik


U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Viza 50 USD koja se dobija na aerodromu Zanzibar Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji. Individualni troškovi


USLOVI OTKAZA:

Avio karte bez povracaja (non refundable), hotelski smestaj storno troskovi: do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija, 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.


NAČIN PLAĆANJA:

- PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU RAIFFEISEN BANKE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmanaa
- Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
- Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture
- Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.


NAPOMENE:

Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana


VAŽNE NAPOMENE:

- Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata i raspoloživost hotela su podložne promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
- Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
- Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
- Agencija ExperienceProTravel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
- KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCEPROTRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE

O ZANZIBARU

Udaljen 40-ak km od obale istočne Afrike, nalazi se arhipelag Zanzibar. Sastoji se od Glavnog ostrva Unguja (poznatijeg kao Zanzibar) ostrva Pemba i nekoliko manjih poput „Prison Island-a” Uprkos burnoj istoriji kao centralna luka za distribuciju robova iz cele afrike na istok, nekako je zadržao netaknutu prirodu, a bele puder peščane plaže, tropsko voće, začini koji se proizvode na ostrvu i mada siromašno, uvek raspoloženo stanovništvo prave atmosferu idiličnog odmora ispunjenog avanturom! Samo ostrvo Zanzibar ima jedan pravi grad Zanzibar City, (rodno mesto Fredie Mercury) čiji je centar (Stone Town) izgradjen od korala pre nekih 300 godina i njegov centralni deo sa uskim lavirint ulicama je zaštićen od strane UNESCO-a. Ostrvo je oko 90km dugačko i oko 40km široko. I duž celog ostrva se mogu pronaći brojne plaže svaka lepša od prethodne i svuda su lokalna sela kao i brojni hoteli. Ostrvo je dom džinovskim kornjačama (Prison Island), crvenom Colobusu (Džozani šuma) sa kojima je obavezno druženje, kao i sa delfinima na jugu ostrva.

Pozovite nas i dodatno se informišite o ovom programu 011/3065350